Opleiding hekserij

EEN OPLEIDING HEKSERIJ VOOR IEDEREEN DIE OP EEN EIGEN-WIJZE MANIER MET HEKSERIJ BEZIG WIL ZIJN.

Alles zelf ontdekken en uitzoeken kan enorm moeilijk zijn, want er is zo veel informatie over hekserij beschikbaar dat je erin verloren kunt raken. De een zegt dit en de ander dat, maar wat is nu eigenlijk waar? Veel (aspirant) heksen worstelen daardoor met vragen zoals:

  • Hoe begin ik als heks?
  • Hoe kan ik mijn eigen heksenpraktijk vormgeven op een manier die bij mij past?
  • Hoe kan ik mijn huidige praktijk verdiepen?
  • Wat kan ik doen om vooruit te komen als ik het gevoel heb dat ik ben vastgelopen?

Door het volgen van deze opleiding zal je ontdekken wat hekserij precies voor jou betekent, wat je nodig hebt om je hekserijpraktijk te beginnen of verdiepen en hoe je dat kunt doen. Gaandeweg kom je steeds dieper in verbinding met de verborgen wijsheid van jouw innerlijke heks en de mystieke werelden. Dit zal je helpen om hekserij op een eenvoudige manier met je dagelijks leven te verweven op een manier die bij jou past.

Prijs: €129,95

BESTEL DEZE OPLEIDING


Extra informatie over de opleiding hekserij

De opleiding bestaat uit 6 digitale modules in pdf-formaat. Elke module bevat ongeveer 32 pagina’s vol informatie, tips en weetjes over hekserij en er staan ook oefeningen en vragen in. Die zijn bedoeld om jou te laten ontdekken hoe jij zelf tegen hekserij aankijkt en wat bij jou persoonlijk past. Omdat de opleiding geen vaste einddatum heeft, hoef je je niet te haasten en kun je zo lang over een module doen als je wilt. Dit geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren. Je kan modules ook los kopen, maar de aangegeven volgorde is het meest logisch, vooral voor beginnende heksen. Je hoeft geen speciale spullen aan te schaffen om deze opleiding te kunnen volgen.

Begeleidingsmomenten waarin je al je vragen kunt stellen zijn los te boeken per halfuur, klik hier voor meer informatie over begeleiding op je heksenpad.

Hoe het werkt:

~ Volg je de complete halfjaaropleiding, dan krijg je korting op de totaalprijs van 6 losse modules. Je betaalt €129,95 in plaats van €143,70.
~ Je ontvangt per e-mail een downloadlink voor 6 modules per e-mail en je hebt 6 dagen de tijd om ze te downloaden.
~ Je kan de modules ook los bestellen.
~ Scroll omlaag voor meer informatie over de modules.
~ Heb je vragen over de opleiding, neem dan contact met mij op.


Voor wie is de opleiding hekserij geschikt?

Beginnende heksen

Helaas bestaat er niet zoiets als een handleiding voor heksen die dicteert wat jij zou moeten doen. Dat is maar goed ook, want hekserij is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Tijdens het volgen van de opleiding onder zoek je stap voor stap wat hekserij is, hoe je hekserij met je leven kunt verweven en wat wel of niet bij jou persoonlijk past. Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar geef je de handvatten die je nodig hebt om zelf te ontdekken hoe je jouw heksenpad kunt vormgeven. Dat doe ik door over hekserij te vertellen, mijn eigen ervaringen te delen, je tips en ideeën aan te reiken en door een groot aantal vragen en oefeningen die je inzicht zullen geven in jezelf en jouw eigen heksenpad.

Gevorderde heksen

Als gevorderde heks kun je tot de ontdekking komen dat je bent vastgelopen en dat je niet goed meer weet hoe verder te gaan. Je hebt misschien het gevoel dat de betekenis van je praktijken gaandeweg verloren is gegaan, of dat je steeds verder vervreemd raakt van je innerlijke heks. Of het lukt je niet om door te dringen tot de diepere laag die onder je huidige praktijk verborgen ligt. Ook daarbij kan deze opleiding je helpen, omdat je weer even helemaal terug naar de basis gaat. Je maakt pas op de plaats en denkt na over wat hekserij nu eigenlijk precies inhoudt voor jou. Waarom doe je wat je doet? Wat is de gedachte achter jouw heksenpraktijk? Hoe kun je die opnieuw vormgeven en verder verdiepen?

BESTEL DEZE OPLEIDING


wat is hekserij - yekaterina

Waarom je van mij kunt leren

Hoi, mijn naam is Yekaterina en ik bewandel het heksenpad al sinds mijn vroege jeugd.

  • Ik heb ruim 40 jaar ervaring als traditionele heks en wijze vrouw.
  • Ik heb net als ieder ander met vallen en opstaan de weg moeten vinden binnen (traditionele) hekserij.
  • Ik ga ervan uit dat elk heksenpad uniek is en dat het belangrijk is om je eigen heksenpad te ontdekken en ontrafelen, want alleen dan kom je tot de kern en ga je de diepte in.
  • Vanwege het bovenstaande vertel ik jou niet wat je moet doen, maar geef ik je handvatten om zelf verder te komen.
  • Tijdens mijn voormalige werk in de zorg heb ik veel ervaring opgedaan met coachend begeleiden.


Ervaringen van anderen

KLIK HIER OM MEER REVIEWS TE LEZEN


Boomklevertjes over module 1: ‘Wat is traditionele hekserij?’

“Haar open houding en de vrijheid die ze biedt of beter gezegd ondersteunt om je eigen pad vorm te geven, heeft me over de streep getrokken om te beginnen met de eerste module van haar heksenopleiding. Ik ben net begonnen en ben meteen enthousiast. Het zorgt ervoor dat ik meer inzicht en verzicht krijg in mijn eigen praktijk. Dus niet alleen voor de beginnende heks prettig. Hoewel ik weet dat ik naast mijn ‘normale’ studie niet heel veel tijd heb om de modules te volgen, weet ik wel dat ik na deze module verder ga met module 2. Een aanrader voor iedereen op het wijze vrouwen/heksenpad.” Lees de hele review hier.

Mel Hartman, Traditionele heks en auteur

“De opleiding is interessant en een opfrisser voor een al praktiserende heks, zoals ik (hoewel ik er erg lui in geworden ben). Veel bijgeleerd weer en tips gekregen die ik zal uitproberen. Ik heb door de opleiding weer zin om mijn praktijk vaker op te pakken!”

Anissa Brinkley, That yoga massage therepeut

“Ik besloot de cursus te volgen om de verbinding met mijn vrouwelijke magie te versterken en ik wilde mijn innerlijke heks ontwikkelen. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het begin sta van het leren over mijn magie en mijn vermogens, maar ik heb zoveel vertrouwen gekregen sinds ik met de cursus ben begonnen. Ik ben dankbaar voor de lessen uit de cursus en hoeveel inzicht ik heb gekregen.”

De modules

Module 1 – Wat is traditionele hekserij?
Module 2 – Hekserij in het dagelijks leven.
Module 3 – Hekserij en de natuur.
Module 4 – Hekserij en de elementen.
Module 5 – Werken met energie.
Module 6 – Rituelen en magie.


Module 1 opleiding hekserij – Wat is traditionele hekserij?

Opleiding hekserij heksenopleiding module 1

In dit eerste zelfstudie werkboek van de training traditionele hekserij, begeleid ik je bij het proces dat ik ‘het wakker maken van de heks’ noem. Door het beantwoorden van vragen en het doen van oefeningen, ga je uitzoeken wat hekserij voor jou betekent en wat je voor jezelf zou willen bereiken. In de tussentijd zul je meer leren over de geschiedenis van de heks, de wijze vrouw en moderne vormen van hekserij. Daarnaast deel ik persoonlijke ervaringen met je.

Beginnende heksen: Er bestaat niet zoiets als een handleiding voor heksen waarin staat wat je moet doen. Dat is maar goed ook, want hekserij is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Tegelijkertijd maakt dit het voor een beginnende heks moeilijk om de weg te vinden. Er is zoveel informatie beschikbaar dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen wat je moet geloven of hoe je kunt beginnen. De een zegt dit, de ander dat, maar wat is nu eigenlijk waar? Door deze module te volgen, ga je ontdekken wat hekserij voor jou persoonlijk betekent.

Ervaren heksen: Als ervaren heks ben je misschien vastgelopen en weet je niet hoe je verder kunt. Misschien heb je het gevoel dat de betekenis van je hekserij gaandeweg verloren is gegaan, of dat je steeds meer vervreemd raakt van je innerlijke heks. Door deze module te volgen, doe je een stap terug en ga je na wat hekserij precies voor jou betekent. Waarom doe je wat je doet? Wat is het idee achter je hekserij?

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Module 2 opleiding hekserij- Hekserij in het dagelijks leven.

Opleiding hekserij heksenopleiding module 2

In deze tweede module van de training ‘Traditionele hekserij’ begeleid ik je bij het integreren van hekserij in je dagelijkse leven. Door vragen te beantwoorden en de oefeningen in deze module te doen, ga je bekijken hoe je leven er op dit moment uitziet, wat je routines zijn en hoe je je leven kunt verrijken met dagelijkse rituelen en door bewust als heks te leven. Je gaat je richten op de mogelijkheden die je hebt om hekserij nog meer te verweven met je dagelijkse bestaan. ‘doen wat je zegt’ komt ook aan de orde, want dat is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Beginnende heksen: Ben je nog niet zo lang bezig met hekserij, dan kun je deze module gebruiken om inzicht te krijgen in de dagelijkse routines en rituelen die je al hebt. Dit zal je helpen extra betekenis te geven aan de dingen die je al doet, zodat je hekserij op een meer bewuste manier kunt verweven met je dagelijks leven.

Ervaren heksen: Als je een ervaren heks bent, kun je deze module gebruiken om een ​​stapje terug te doen en op afstand naar je leven als heks te kijken. Op deze manier wordt je je weer bewust van de dingen die je op de automatische piloot doet. Dingen die hun waarde lijken te hebben verloren, omdat ze gewoontes zijn geworden. Je kunt deze dingen opnieuw betekenis geven.

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Module 3 opleiding hekserij – Hekserij en de natuur.

Opleiding hekserij heksenopleiding module 3

In deze module van de training ‘Traditionele hekserij’ ga je je verbinding met de natuur onderzoeken, evenals de betekenis van de natuur in relatie tot je heksenpraktijk. Door vragen te beantwoorden en de oefeningen in deze module te doen, kijk je goed naar wat de natuur voor jou persoonlijk betekent. Daarnaast ga je onderzoeken wat de natuur jou als persoon en als heks te bieden heeft, en hoe je deze kennis kunt verweven in je dagelijks leven en hekserij.

Beginnende heksen: Een van de belangrijkste aandachtsgebieden binnen hekserij is de verbinding die je als heks en als mens hebt met de natuur, want je bent er onderdeel van. De natuur is de basis van het leven op aarde en daarmee ook de basis van ons eigen bestaan. Als je een beginnende heks bent, kun je deze module gebruiken om bewust de principes en cycli van de natuur te integreren in je hekserij.

Ervaren heksen: Ben je een ervaren heks en wil je je praktijken verdiepen, dan kun je deze module gebruiken om een ​​stapje terug te doen en op afstand naar je leven als heks te kijken. Op deze manier zul je je weer bewust worden van waarom de natuur zo’n belangrijke rol speelt binnen hekserij en wat dit voor jou persoonlijk betekent.

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Module 4 opleiding hekserij – Hekserij en de elementen.

Opleiding hekserij heksenopleiding module 4

Water, aarde, lucht en vuur vormen de basis van de natuur en ons eigen bestaan, want zonder de elementen zou leven niet mogelijk zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het werken met de vier klassieke elementen deel uitmaakt van bijna elke hekserijpraktijk. Ze zijn met alles verbonden en hebben allemaal hun eigen kenmerken, kwaliteiten, magische krachten en symboliek, die je kunt benutten tijdens rituelen en in het dagelijks leven. Door het volgen van deze module ga je de vier elementen onderzoeken en ervaren wat ze voor jou persoonlijk betekenen.

Beginnende heksen: Ben je een beginnende heks, dan helpt deze module je erachter te komen wat elk element voor jou persoonlijk betekent. Je gaat hun eigenschappen en kenmerken grondig onderzoeken, je zult ontdekken waarom de elementen zo belangrijk zijn bij hekserij en welke rol ze vervullen in jouw unieke hekserijpraktijk.

Ervaren heksen: Als je een ervaren heks bent, weet je al waarom de elementen belangrijk zijn binnen hekserij. Desalniettemin kan het nuttig zijn om ze nog een keer te onderzoeken door ze vanuit een ander perspectief te bekijken, aangezien dit nieuwe inzichten en ervaringen kan opleveren.

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Module 5 opleiding hekserij – Werken met energie.

Opleiding hekserij heksenopleiding module 5

Werken met energie is een belangrijk onderdeel van hekserij en het ambacht van de wijze vrouw. Deze module gaat over waarom dat zo is en wat dat betekent voor je hekserij. Wat is energie precies? Hoe kun je met energieën oefenen? En welke vaardigheden heb je nodig om energie op te wekken en te sturen? Dit zijn vragen waarop je in dit werkboek antwoord krijgt. Niet alleen door over energie te lezen, maar vooral door oefeningen te doen die je zullen helpen energieën beter aan te voelen en benutten.

Beginnende heksen: Door het volgen van deze module leer je meer over verschillende soorten energie. Je zult ontdekken wat energie is, hoe je het kunt voelen en hoe je het kunt benutten. Ook jezelf aarden en jezelf afschermen komen aan bod, evenals het opwekken van energie en het sturen van energie (objecten opladen). Dit alles zal je helpen rituelen en magie uit te voeren en meer innerlijke rust en balans te vinden.

Ervaren heksen: Het is belangrijk om de vaardigheden te behouden die je hebt als het gaat om werken met van energie. Hierdoor word je je meer bewust van energieën om je heen. De oefeningen in deze module zijn hiervoor erg nuttig, evenals het opnieuw onderzoeken van energie.

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Module 6 opleiding hekserij – Rituelen en magie.

Opleiding hekserij heksenopleiding  module 6

Magie en rituelen zijn het onderdeel van hekserij dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wie kent er geen sprookje, waarin een boze heks een prinses betovert of iemand in een kikker verandert. We zijn bijna allemaal opgegroeid met die verhalen. In werkelijkheid werkt magie natuurlijk niet zo. Als dat waar was, zou elke heks de loterij winnen en zou ze alles kunnen krijgen wat haar hart begeert. Maar wat is magie dan wel? En hoe geef je een ritueel vorm? Door deze module te doorlopen verken je de principes van magie en rituelen.

Beginnende heksen: Door deze module te volgen, kom je erachter wat magie is, hoe magie werkt en hoe je je eigen rituelen kunt ontwerpen. Een paar onderwerpen die aan bod komen zijn: de ethiek van magie, het verschil tussen simpele (volks)magie en rituele magie, de maanstanden, hoe je een cirkel trekt en hoe je je magie bekrachtigt. Ik beantwoord ook enkele veelgestelde vragen over magie.

Ervaren heksen: Deze module kan je nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie brengen met betrekking tot magie en rituelen.

€ 23,95

BESTEL DEZE MODULE


Algemene voorwaarden

All content on this website is copyrighted. If you want to use my content, please contact me for permission.