over house of the wise woman

Over House of the Wise Woman

Hoi, mijn naam is Yekaterina Siebelewsky en ik ben een wijze vrouw, ook wel traditionele heks genaamd. Al in mijn vroege jeugd begon ik te leren over hekserij en hoewel ik een aantal ervaren leraressen had, is mij niets op een zilveren dienblad aangereikt. In plaats daarvan werd ik aangemoedigd om mijn eigen pad te ontdekken en volgen. Zo werd ik een EigenWijze heks.

Gaandeweg kwam ik in diep contact met mezelf, de natuur en de andere werelden en ontdekte ik hoe ik hekserij kon inpassen in mijn dagelijks leven. Inmiddels weet ik dat elk antwoord tot nieuwe vragen leidt, maar dat maakt hekserij juist mooi, want er is steeds iets nieuws te ontdekken en te onderzoeken.

Kennis delen

Na jaren ervaring te hebben opgedaan als traditionele heks, wijze vrouw en coachend begeleider ben ik begonnen met het delen van mijn kennis met anderen. Met mensen zoals jij, die zoekend zijn of meer diepgang in hun heksenpraktijk willen aanbrengen. Ook ik heb met vallen en opstaan geleerd wat hekserij inhoudt, dus ik weet uit ervaring dat het heel moeilijk kan zijn om je weg te vinden binnen hekserij, vooral als je net begint. Er is zoveel informatie beschikbaar over hekserij dat het verwarrend kan zijn in plaats van verhelderend. Dat is een van de redenen waarom ik deze website over hekserij ben begonnen: een plek met duidelijke en aardse informatie over hekserij.

Elke heks is anders

Omdat elke heks uniek is, vind ik het belangrijk om op een coachende manier les te geven over hekserij. In mijn opleidingen en heksenboekjes vertel ik jou dus niet wat je zou moeten doen, maar geef ik je informatie, oefeningen en handvatten die jou zullen helpen om zelf verder te komen op je heksenpad. Op die manier kun jij ook een EigenWijze heks worden en een heksenpraktijk vormgeven die helemaal bij jou past.

Voel jij diep vanbinnen dat je een heks bent, weet dan dat de meeste kennis al in je zit, in je onderbewuste. Je hebt eigenlijk niets anders nodig dan jezelf om je hekserij vorm te geven. Kan je wel wat begeleiding gebruiken tijdens het vinden van de weg op heksenpad? Wil je meer leren over hekserij, verbinding maken met jouw innerlijke heks of hekserij een prominentere plek geven in je leven, kijk hier dan zeker nog even rond.

Yekaterina

house of the wise woman

Opleiding hekserij | Boekjes over hekserij | Gratis minicursus hekserij

house of the wise woman

All content on this website is copyrighted. If you want to use my content, please contact me for permission.