OVER HOUSE OF THE WISE WOMAN


Yekaterina, traditionele heks

Yekaterina traditionele heks

Hoi, mijn naam is Yekaterina en ik ben een wijze vrouw, ook wel traditionele heks genaamd. Al in mijn vroege jeugd begon ik te leren over hekserij en het wijze vrouwenambacht en hoewel ik een aantal ervaren leraressen had, werd mij niets op een zilveren dienblad aangereikt. In plaats daarvan werd ik aangemoedigd om mijn eigen pad te ontdekken en volgen, wat veel waardevolle inzichten opleverde.
Gaandeweg kwam ik in diep contact met mezelf, de natuur en de andere werelden en ontdekte ik hoe ik hekserij kon inpassen in mijn dagelijks leven. In de tussentijd rondde ik ik een opleiding sociaal pedagogische hulpverlening af, waarna ik jarenlang in de zorg werkte als coachend begeleider.
Sinds 2018 is hekserij, naast mijn levenswijze, mijn beroep. Met ruim 40 jaar ervaring als heks en wijze vrouw geeft het mij veel voldoening om andere heksen en zoekenden te inspireren en coachend te begeleiden. Naast mijn blogs, heksenopleidingen en heksenboekjes hoop ik in de nabije toekomst met (semi) live begeleiding te starten en wil ik graag met groepen gaan werken. De weg van de heks is eindeloos, want elk antwoord leidt tot nieuwe vragen. Maar dat maakt hekserij juist mooi. Er is immers steeds iets nieuws te ontdekken en te onderzoeken.


wat is hekserij

All content on this website is copyrighted. If you want to use my content, please contact me for permission.